30.09.2018

CURRENT POST

toukiden psp iso english patch download

Are cineva manualul de service in limba romana pentru Megane 3 in format electronic? Eu il am dar e in ceha si nu inteleg mare lucru. Manualul de utilizare il am deja in engleza Trebuie sa ma uit atent in manual sa vad in ce conditii e acoperit de garantie schimbarea rulmentului de presiune sau a ambreiajului. Urmeaza revizia de 60.000km si de cand a dat frigul, la 0 - 1 grade aud mult discutatul fluierat cand apas ambreiajul sa schimb vitezele la pornirea de dimineata a masinii. Dupa cca 5 minute de mers ii trece. Ce am inteles eu e ca rulmentul de presiune ar fi de vina, si ca masina mai merge si asa, ca toate fac asa la frig - dar nu mi se pare normal sa 'cedeze' asa repede si as vrea sa-l schimb pe garantie.

Renault Megane Dci 2004

View and Download Renault Megane manual online. Megane Automobile pdf manual download. Also for: Megane 2004. View and Download Renault Megane driver's handbook manual. Related Manuals for Renault Megane. RENAULT cARd “sERvIcE” deactivation of the. If looking for the ebook Renault megane 15 dci manual in pdf form, then you've come to the correct website. We presented the complete version of this ebook in doc, DjVu, PDF, ePub, txt formats. [5b3192] - Renault Megane Ii 15 Dci Manual view and download renault megane drivers handbook manual 14 tce 16 16v 20 16v 20 t 15 dci 16 dci 19 dci 2 handbook for renault megane view and.

Am o mica nelamurire poate ma ajutati. Am un megane 3 1.9 dci cu FAP din 2010 si in brosura de garantie si service (in germana) scrie ca distributia se schimba la 120.000. La cat trebuie de fapt schimbata? Cineva de la Renault Pitesti mi-a spus ca doar prima la 120 apoi din 60 in 60. Python Mph Ii Manual on this page. In brosura mea nu specifica nimic de 'apoi la 60.000'. Ma gandesc doar sa nu fie un artificiu al celor de la Renault prin care sa aiba mai mult de lucru. Kuhn Gmd 55 Disc Mower Service Manual. O alta brosura in Engleza sau Romana nu am gasit nicaieri, daca aveti as fi curios de diferente.

Renault Megane 15 Dci ManualRenault Megane 15 Dci ManualRenault Grand Megane